keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Elvytys (=elävöittäminen)

A241. Elvytys ja elävöittävyys keskeltä kroppaa  11.1.2016
elvytys   B433. Tekohengitys ja mielikuva vesiletkuista joissa virtaa vesi-ilmaseos   3.1.2017

 A241. Elvytys ja elävöittävyys keskeltä kroppaa
Auttaisikohan elvytyksessä elintoimintoja palautumaan luonnollisella tavalla, jos vaikka kädellä koskettamalla tai rukoilemalla tms elävöittäisi keskeltä kroppaa, jonkin verran selkärangan etupuolella pitkulaisella alueella keskikropan sisällä ehkä parista sentistä kämmenne laajuisella alueella noin läpimitaltaan.

11. Vaikutelmani henkiparantamisesta * Ihmeparannusohjeyritelmä I  16.1.2013
Lähettänyt Kaisa Hannele Tervola

 151. Väliin jääneet sydämenlyönnit ja elinvoimaisuuden painotus raajoissa
Jos sydän jättää väliin lyöntejä, se kai lyö liian keveästi ja voimattomasti ja silloin elinvoimaisuus auttaisi, mutta ihan sydämen kohdalla täytyy olla varovainen ja siksi toimia luontevasti, mutta raajoissa ja keskikehon ulommissa osissa voisi elinvoimaisuutta painottaa erityisesti, niin kokonaisuuden ollessa elinvoimaisempi löisi sydänkin tavalliseen tapaan.
Että sydän löisi siinä raajojen elinvoimaisuuden mukana, ja keskikroppakin ja sydämen seutu saisi olla elinvoimainen, mutta oman taidon mukaan, että mikäon sydämelle ja voinnille hyväksi.
Lähettänyt Kaisa Hannele Tervola

Elävöittävyys
Elävöittävää on mm kuluvan vuodenajan viehätys, musiikin tenho ja kauneus, kauniisti hyvän toivominen, elävittävä rukous, suvivirren kaunis sointi, auringonaiste ja vehreys, linnunlaulu, tunteidenmukaisuus, tervehenkisyys, huojentuminen, hyväätekevyys, kaunis linjaus maailmassa, tilan saaminen omimmalle itselle tervehenkisesti, vapautuminen, loma ja vapaa-aika, luonnollisuus, pakottamattomuus, tunnelmien aistiminen, hedelmät ja vihannekset,...

11. Vaikutelmani henkiparantamisesta * Ihmeparannusohjeyritelmä I
Vaikutelmani henkiparantamisesta (ja parantamisesta uskon voimalla)
Parannettavan olisi kuviteltava seuraava eläväisesti mielessään niin, että tuon näkemyksen henki olisi mahdollisimman erinomainen: syvällinen, ikiaikainen, elävöittävä, yleismaailmallisen kaunis, elämän kaikkia puolia koskettava, juuri noiden elämän puolien sielukkaimmat muodot omaksunut, rukouksen usein tuoman herkistyneen elävöittävän seesteisen eläväisen aistirikkaan maisemahavainnon ja elämäntapaohjeen mukainen kaikilla elämän osa-alueilla ja kokonaisuutena, sen mukainen, millainen on käsityksesi sielukkuudesta ja rakkaudentäyteisestä eheästä elämästä kuin kesäpäivänä luonnon helmassa luonnontilaisella järvenrannalla tai miellyttävästi toimeliaana vaihtelevaisesti urheillessa.
On olemassa alkuperäinen oikea elämäntapa sellaisena kuin miksi Jumala on meidät luonut ja millaista elämää meidät tarkoittanut elämään. Kaikki toimiva pohjaa tuohon ikiaikaiseen viisaaseen elämäntapaan, sen osasiin, esim. järki on syvällisen elämän ja maailman ymmärtämisen rippeiden varassa. Tuota oikeaa elämäntapaa tavoitamme, kun rukoukseen vastauksena tulevan herkistyneen kokemisentavan antamaa elämänohjetta seuraamme kaikilla elämän saroilla - ei lakihenkisesti vaan sydämemme ääntä kuullen ja yleismaailmallisesti kaunista hyvää kaikelle elolliselle reilusti toivoen.
Tuon oikean elämäntavan mukaan eläessä on keho itsekorjautuva: kehon eläväinen tunnelma korjaa viereisiä kehon osasia ja tuota kohtaa itseään täydelliseen ikiaikaiseen terveyteen päin sekä parantaa koko olemustamme kohti eläväistä eheää terveyttä.
Aivan kuten selkänsä oikaisseelle tulee parempi olo, samaten tuota oikeaa elämäntapaa tavoittaen voimme korjata kehossamme sitä, mikä muuten olisi korjaamiskykymme ulottumattomissa. Esim. jos venähtäneen ranteen pitää oikeassa luonnollisessa keskiasennossaan, se paranee paremmin täysin kuntoon, milloin luonnollinen liikuttaminen sallitaan mutta keveän varovaisesti, sillä onhan ranne kipeä. Vastaavasti koko elämäntavalla oikeaan "keski-"parhaaseen elämäntapaan sitoutuen, juuri siten kuin sielun ikiaikainen ääni sanoo, voi korjata monta asiaa, jotka muuten olisivat ollett liian "rytyssä" ja mahdottomia korjata.
Sitoudu tuohon oikeaan elämäntapaan 30-40 vuotta nykyhetkestä eteenpäin, myös kuolemanjälkeisen elämösi osalta, koskaan pahoin siitä poikkeamatta! Käsityksesi tulevasta parantaa myös keventäen oloasi. Vaikutuksen pitkäaikaisuus tuo tilaa ja lisävaikutusta toipua. Kehitä ajan myötä näkemystäsi oikeasta elämäntavasta sielukkaammaksi. Rukoile siten kuin sydämessäsi tunnet oikeaksi ja puhdassydämiseksi, eikä muodollisesti niin vain kuin olet koulussa oppinut.
* * *
Vatsalihakset ovat kehon keskus, josta suuret liikkeet lähtevät ja joiden seudulla suuret tunteet suurelta osin kehossa sijaitsevat. Jollet saa henkiparannusohjetta heti toimimaan, kokeile soveltaa sitä vatsan seutuusi, kehon keskukseen. Sieltä on vaikutusaluetta helppo laajentaa koko kehoosi ja sitä ympäröivään emotionaaliseen ja sosiaaliseen tilaan.

Ihmeparannusohjeita tässä blogissa 1., 11., 15., 16., 22., 27., 29., 34., 43., 46., 47., 52., 57., 59.
Lähettänyt Kaisa Hannele Tervola B433. Tekohengitys ja mielikuva vesiletkuista joissa virtaa vesi-ilmaseos
Jos tarvitaan tekohengitystä ja hengitystiet eivät ole pahasti tukossa, niin auttaisiko aluksi esim. 3 sekuntia laittaa kaksi sormea mahalle hiukan tai jonkin verran navan yläpuolelle ja kaksi sormea rintakehän keskikohdan vasemmalle puolelle (sydämen puoli) ehkä kämmenenleveyden verran sydäntä alemmas aika keskelle rintakehää, ja samanaikaisesti kuvitella niille seuduin lennokkaasti mahan ja rinnan päälle vesiletku (muutaman millin sisähalkaisija), jossa virtaa haaleaa tai viileää vettä, jossa paljon ilmakuplia ja samalla kenties mielikuva aluskasvillisuuden kasvin suonissa virtaavista nesteistä ja tuoreen kostean ilman hengittämisestä esim. meren rannalla, juuri ulos tultua sumuisenpuoleisella säällä tai sateen jälkeen?


B435. Ihmeparannusohjeyritelmä XXXIV * Viisauden avulla ratkaisten
Joskus elämä takeltelee, perspektiivi on huono, lähestymistapa huono. Joskus asiat taas sujuvat hyvin ja se tuntuu liittyvän hyvään tervehemkiseen lähestymistapaan. Vaikeista ongelmista pääsee uskonnon avulla ylitse. Satsaamalla kaikkeen viisauteen ja elämänymmärrykseen, mitä sinulla on, selviät vaikeuksista, jotka muuten olisivat ylivoimaiset. Siis jos olet pulassa, satsaa terveisiin elämäntapoihin, tervehenkisyyteen, elävöittävyyteen, tunteidenmukaisuuteen, moraaliin, hyvän toivomiseen, rukoilemiseen, elämänviisauteen, kauneuteen, ym viisauteen ja nouse tilanteen yläpuolelle, ratkaise ongelmasi viisaammalla mielellä ja vasta kun olet kunnolla toipunut edes jonkin verran viisaammin eläen, voit palata entisille urillesi, jos edelleen pidät niitä kyllin viisaina.


B585. Vammojen parannusohje, perusversio,     mm sisäiseen verenvuotoon ja onnettomuuksiin
Keholle pitäisi antaa ohjeeksi "Terveesti vaan", mielikuva täydestä terveydestä esim. ennen onnettomuutta tavallisen elämän ajalta, kun keho voi hyvin, oli terve. Terveet oisat korjaavat viereiset osat terveiksi. Ei mietitä inhorealistrisesti, että mikäs se vika olikaan, vaan yritetään elellä terveellä tavalla mutta varovasti, jos jossakin on kumminkin ollut vamma. Rukouksen parantavuuden suunnalta löytyy paranemistapa, joka on tämäntyyppinen: elävöittävä, kehon omaan viisauteen perustuva, luonnon ikiaikaiseen viisauteen ja kauneuteen, samalla hyvään tahtoon yms. Näin keho-mieli kenties itse löytää paranemistiensä, paranee jo ihan pian, varovainen vain tarvitsee olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti