keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

6. Syöpä ja vain hyvän hyväksyminen

Syöpään näyttäisivät sairastuvan ne, jotka emotionaalisesti hyväksyvät lähelleen jotakin pahaa, vaikkapa omalla tavallaan auttavaisen mutta pahan tai muuten itsellen jollain tavalla ikävän äidin tai muun läheisen. Jos haluaa parantua, niin pahaa ei tulisi hyväksyä lainkaan, ei mukautua siihen, vaan hyväksyä vain kaikin puolin aidosti positiivisia asioita kuten villi luonto ja luonnolliset terveet ikiaikaiset elämäntavat elämän joka saralla.

Kuva meni pieleen: siinä ovat pahan etäpesäkkeet vallanneet aivan liikaa tilaa. Parantuminen on mahdollista vain, jos sanoutuu niistä totaalisesti irti.

* * *

2.11.2020   Voikohan olla, että syöpäsairailla joko joku lähipiirin ihminen tai syöpäsairas itse nojaa toisiin niin, ettei tee kunnolla eroa sivistyneen yhteiskuntaan ja maailmaan kuulumisen ja toisaalta kunkin oman elämän välillä. Sivistyneesti voi tehdä hyvää maailmassa, mutta se on ei-henkilökohtaista, yleisen tason asia, sitä mitä opetetaan kouluissa ja yleissivistykseen kuuluvissa kirjoissa yms. Henkilökohtainen elämä on taas kunkin oma juttu, siitä huolehditaan itse ja siihen eivät saa muut puuttua. Siihen on hyvä ohje "Elä ja anna toisten elää" kukin on suvereeni kuin puiston puun oksisto, saa itse päättää elämästään, kunhan ei häiritse muita, eivätkä siihen muut saa puuttua. Käytännössä tämä tarkoirttaa sitä, että kukin huokehtii itse omasta elämästään ja ei puutu, ei karsi,ei ulota mitään viivoja tms toisen luo, ei etäisyyden puoliväiä lähemmäs, ja jos on epäselvyyttä, niin vain luotaan komasosan matkaa, niin saa kumpikin elää omaa elämäänsä rauhassa, omien mieltymystensä ja rytmiensä mukaan.



   * * *

6.6.2022   From my blog curingguesses.blogspot.com 

"

Often near by people forcing wrong kind of things or things which have wrong kind of spirit to one's picture of the body or tyo one's life, seems to cause cancer, for example claiming nasty things to be good for the other. While free life with healthy spirit, like civiliced wisdom seeks to offer, like seeking towards one's dream job, healthy wyas of living and music, seems to cure cancer away and at leastd oes not cause cancer at all.   

6.2.2024   Sivistyksen huojentavuus, myös sen osalta, mitä se vaikuttaa muihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti