keskiviikko 7. elokuuta 2013

17. Flunssa ja nopeat inspiroituvat elämänrytmit

Flunssan alkaessa hitaat uupuneet elämänrytmit näyttäisivät sairastuttavan ja nopeat keveät avarat inspiroituvat elämänrytmit, joissa jo sekunnissa tai nopeamminkin voi aueta jokin uusi asia elämässä ja seuraavina sekunteina taas uudet, niin nämä nopeat keveät paljon käsittävät elämän virrassa uivat rytmit näyttäisivät tuovan herkkyyttä elää kunakin hetkenä niin kuin silloin hyväksi on, ja niin pitävän terveinä.

Lämmittelyohjeita http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2015/01/viileaan-sopeutuminen.html

Kylmissään olevalle tai juuri kylmissään olleelle
Flunssan vaara 128. Vilustuminen ja ihan lämpimänä pysytteleminen sekä vitamiinit  9.10.2015  http://parantamisesta.blogspot.fi/2015/10/vilustuminen-ja-ihan-lampimana.html

***
27.1.2017 Voikoolla, ettäflunssaan sairastuessaan tajuamatta sitäitseottaa mallia jonkun lähipiirinsäihmisen elämäntavasta jahänen elämänrytmistään,vireestään,toimeliaisuuden tyypistäyms,ja siksi asiat eivätoikein suju tavallisialatuja vaanonjotenkin erirytmi,erivire,kömpelö,turaavakun tuttuja uomiaeipääse,jajotenkinomaanelämään sopimaton? Onkose sitä,kunmiettii,että "No,jostässäsairastanflunssaa,niinlähipiiriniauttaa ruuan,hedelmien, teen yms arjen askareen kanssa",niinsitten nojaa jameneekin heidän uomiaan,kun taasomassa itsenäisyydessäolisilöydettävissäomaosaaminen terveistä elämäntavoista, terveenäpysymisestäjatokitoipumisesta?

17.5.2017   Flunssaisesta jotenkin olettaa, että hänen pitäisi haistaa jotakin, että haistaminen jotenkin aukaisisi röörit. Voiko olla, että hajuaistin turtumus onkin nuhan syy eikä toisin päin? Hajuaistin turtumus on jotakin samantapaista kuin urautuneen insinöörisuuntautuneen seuran tuoma urautuneisuus ja turtuus, arjen peruselämisen sekä työnteon tasolle jääminen. Olisiko flunssaisena kiinnitettävä huoniota siihen, ettei vain kukaan tuttava ole ollut tuohon tapaan urautunut ja seurana, ai ainakin että laskee sosiaaliseen ympäristöönsä myös muita tekemisentapoja, esim. taiteellisia kiinnostuksenkohtaita ja arkijärkeä, joka ei ole kiinalaismaisen persutasoa palikkamallisesti. Jotta haistaisi taas, urautumien ulkopuolisilta lähestymistavoiltaan, ja kenties siksi paranisi helpommin, viisaammalla tavalla. Voiko osa flunssasta olla urautuneisuutta, esim. jokin perheenjäsen jää perustasolle urautuneesti, kun katsoo flunssaisen kaipaavan yksinkertaisempaa peruselämää, mutta se viisaasti kuten taiteessa ja terveissä elämäntavoissa on eri asia kuin insinöörimäisen urautuneesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti