tiistai 6. helmikuuta 2024

Tämä blogi ei kai jatku enää

 " 



On Tuesday 6 February 2024, Kaisa Hannele Tervola <hannele.tervola@gmail.com> wrote:
Parantamisaiheista blogiani on nyt 1003 kohtaa. Eilen tein kohdat 1003 ja 1004, mutta jälkimmäisestä menin jotenkin kipeäksi ja jollain henkusellä puolella hyökkäysten kohteeksi. Se oli synnytyksen käynnistämisestä kommentti näkemyjseni erilaisuudesta tässä asiassa, ja niin se mm kertoi muiden näke.yksistä, enkä sitä osannut kantaa, niin kyin en usein blogieni mysiikkivideoita yms, ja ylipäätään laatu lli huonompi kuin synnytysaiheisessa vihkosessani, joka kai on pidetty. Ja niin siis poistin tuon, mikä on kai eka blogistani poistamani postaus, luulen, ja muutettuja ei ole yhtään, mutta lusäyksiä blogipostausten loppuun on paöjon, kovin monta. Hakemustot eivät ole enää päivitty eet. Tänään katsoin uutisvideota, jossa britit kommentoivat brittien kuningas Charlesin syöpäuutista, ja mietin, että eilen lähettämääni engl parantamisbligiini tarttis tehdä lisäys, että sivistyneen huojentavuus myös muita kohtaan on tärkeää syövän lievittämisessä pois. Mutta aiemmasta poiketen oli kuin jotkut olisivat henkustä kautta estäneet tekemästä kumpaankaan blohiini tuota lisähuomautusta, ja olettivat muiden viestivän sen mieluusti, ja niin sitten myöhemmin minulle tuli maha kamalan kipeäksi suöpäpotilaiden olosta, joilta tuo ohje puuttui, ja joskus jonkin verran myöhemmin kirjoitin sen ihan kipeänä kumoaankin blogiin, ja oloni huojentui siitä. Mutta nyt siis näyttää siltä, ettei minulke aina anneta tilaisuutta tehdä blogia, ja että nyt mm ekaa kertaa olen kurjoittanut kipeänä parannusohjeita, mikä oikeastaan on se, mitä eniten piti välttää. Siksi täytyy toivoa, että muut kirjaavat uudet parannusohjeeni nettiin omille sivuilleen tai kommenteiksi parantamisblogeihini. 
Tänään on minulla ollut Tervola-sukunimi 19 vuotta. Aamulla tuli NASAlta kiitosviesti kai sekä vihkisestani Animals in space, että kenties huojentava llo usein tulee parannusohjeistani, kenties tässä tapauksessa myös paratiisiteoriakirjastani sekä yleensä tonttutaito-ohjeistani.
Terv. Hannele 



* * *

13th of February 2024   Quite many of my books at MiracleLikeNature.BlogSpot.com . Especially the book "Wonderful, Miracle like Beings" seems liked, interests people. That has been my way of teaching talents. 

Tämän postauksen hakusanat viittaavat tämän blogin hakemistoihin & teksteihin, eivätkä juuri tähän postaukseen. 

Lately i.e. for the last few years, my writing work has continued mostly at LearnTalents.BlogSpot.com




On Thursday 29 February 2024, Kaisa Hannele Tervola <hannele.tervola@gmail.com> wrote:

Tänään kävi ekaa kertaa Tervola-nimen aikana, että lukuessani nettiuutisesta jostakin taudista tms, niin siitä tuli tautivaikutetta kuin ei minun kuuluisi enää olla kiinnostunut moisista, tautien parannuskeinojen kehittämusestä. Tähän asti on aina ollut kuin työrauha, että hyvä jos uusia parannuskeinoja kehitetään, ja niin varattu hetkinen rauhassa, vähän kuin japaninpystykorvani Vaapukan seurassa. Mutta nyt ei siis ollut, ja syy oli, ettei niitä enää kaivata, niille ei ole tilausta. Tämä on kai eka kerta sen jälkeen, kun lisäsin blogeihini sivistyksen huojentavasta vaikutujsesta että myös muille huojentava, niin auttaa paremmin. Ja silloin siis olin kipeänä kun jotkut syöpäpotikaat eivät tajunneet tuota sivistyksestä. Ja niin siihen ja siihen että olen ollut kipeänä pitkälti kesäkuun alusta asti, kaatui tuo mahdollusuus tehdä parannusohjeita etäällä taudeista, koko elämänsä isolta osin terveenä eläneenä, mitä nyt flunssia tai nilkan nyrjähdys, revähtymä, poskiontelontulehdus, oksennustauti, ripuli, päänsärky, mahakivut, kuukautiskivut, ym ei niin valtavan vakavaa, vaikka kuukautiskivut olivat nuorena kovia. Mutta nuo ovat yleensä olleet ohimeneviä, mutta nyt tosiaan olen ollyt vajaakuntoinen yli puoli vuotta, eli en enää sovi malliksi ihan terveustä elämäntavoista, en edes kaikkea aina enää niin tarkkaan muista, vaan viime vuodet ovat päällimmäusenä muelessä, ja se on ollut lähinnä kirjoittamista. 
En tajya, miksi tonttutaitoblogi jatkuu, kun tänäänkin taas lisäsin vaikka videpita, vaikken aikonut ollenkaan. 2000 tonttuohjetta on jo kovin monta. 
Terv. Hannele 



 2. maaliskuuta 2024   Tämän blogin osoite on siis parantamisesta.blogspot.com mille ainakin nykyisin ohjaa myös domain www.parantaminen.info .

Japaninpystykorvani Vaapukka kantoi tautialtistuksen ihmeparantajan työstä jonkin henkisen yhteyden kautta syömällä joskus ylimääräisen aterian tai välipalan, ja oli vähän onnellisen lihavan tyyppinen. Siinä on näin jälkikäteen ajatellen se hyvä puoli, että terveyteen vaikuttavat tekijät tulevat vähän kuin pilvimäisinä alueina, ilmiön, teon, elämäntavan, tapahtuman, sosiaalisen suhteen tms vaikutusalueina kestoineen, ja ne on hyvä niin hahmottaa, jotta välttäisi sairastumiset, paranisi ja pysyisi terveenä. Enemmän viivamainen teko onkin siis jokin sosiaalinen komentelu, jonka vuoksi vaikka tekee tietyn teon, jolla on tietty vaikutus, ja jonka vuoksi sosiaaliset suhteet ja elämäntilanne menevät tietynlaisiksi, mikä usein on vahingollista. Hyödyllinen huojentava huomautus on vaikutukseltaan vähemmän pakottava ja enemmän yleissivistyksen arvojen mukainen vain, vailla elämänmahdollisuuksia painavaa sosiaalista jöötä. 


21.3.2024   About the difference of a theoretician or artist or someone  else producing original work, compared these with bringing such work to publicity, in education, etc as one's work : https://learntalents2.blogspot.com/2024/03/the-position-of-theoretical-texts-in.html

I am not of a human type who would be wanted as a healer or media person. I am not average. I am or used to be very intelligent in objective thinking at a very general level, very responsibly, not as a person liked to socially copy from. 


26.4.2024   "Some videos : Beetle-home, etc


 Beetle-home

 https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&t=15s


Beautiful village

https://m.youtube.com/shorts/xWkiYsG-CVE



Stell balls moving 

https://m.youtube.com/watch?v=ltkhABqQ6ec



My own home as an adult has sometimes had a honey like atmosphere. I value animals and nature, admire bees, and I tend to think that it is good to leave things at home in a way that is good for life, but sincere enough so as to know where one needs to learn better ways of living. I value wisdom of life a lot and consider good ways of doing important. I think strongly that wishing well in the world and being fair in one's life are important values to follow in practice, always in everything. 

ASorcerer.BlogSpot.com 

https://miraclelikenature.blogspot.com/2024/04/magnifient-views.html 

LearnTalents.BlogSpot.com 

Www.EasyHealing.info 

WakingFromDeath.BlogSpot.com 

My books www.amazon.com/author/khtervola 

"

From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti