keskiviikko 16. tammikuuta 2013

11. Vaikutelmani henkiparantamisesta * Ihmeparannusohjeyritelmä I

Vaikutelmani henkiparantamisesta (ja parantamisesta uskon voimalla)
Parannettavan olisi kuviteltava seuraava eläväisesti mielessään niin, että tuon näkemyksen henki olisi mahdollisimman erinomainen: syvällinen, ikiaikainen, elävöittävä, yleismaailmallisen kaunis, elämän kaikkia puolia koskettava, juuri noiden elämän puolien sielukkaimmat muodot omaksunut, rukouksen usein tuoman herkistyneen elävöittävän seesteisen eläväisen aistirikkaan maisemahavainnon ja elämäntapaohjeen mukainen kaikilla elämän osa-alueilla ja kokonaisuutena, sen mukainen, millainen on käsityksesi sielukkuudesta ja rakkaudentäyteisestä eheästä elämästä kuin kesäpäivänä luonnon helmassa luonnontilaisella järvenrannalla tai miellyttävästi toimeliaana vaihtelevaisesti urheillessa.
On olemassa alkuperäinen oikea elämäntapa sellaisena kuin miksi Jumala on meidät luonut ja millaista elämää meidät tarkoittanut elämään. Kaikki toimiva pohjaa tuohon ikiaikaiseen viisaaseen elämäntapaan, sen osasiin, esim. järki on syvällisen elämän ja maailman ymmärtämisen rippeiden varassa. Tuota oikeaa elämäntapaa tavoitamme, kun rukoukseen vastauksena tulevan herkistyneen kokemisentavan antamaa elämänohjetta seuraamme kaikilla elämän saroilla - ei lakihenkisesti vaan sydämemme ääntä kuullen ja yleismaailmallisesti kaunista hyvää kaikelle elolliselle reilusti toivoen.
Tuon oikean elämäntavan mukaan eläessä on keho itsekorjautuva: kehon eläväinen tunnelma korjaa viereisiä kehon osasia ja tuota kohtaa itseään täydelliseen ikiaikaiseen terveyteen päin sekä parantaa koko olemustamme kohti eläväistä eheää terveyttä.
Aivan kuten selkänsä oikaisseelle tulee parempi olo, samaten tuota oikeaa elämäntapaa tavoittaen voimme korjata kehossamme sitä, mikä muuten olisi korjaamiskykymme ulottumattomissa. Esim. jos venähtäneen ranteen pitää oikeassa luonnollisessa keskiasennossaan, se paranee paremmin täysin kuntoon, milloin luonnollinen liikuttaminen sallitaan mutta keveän varovaisesti, sillä onhan ranne kipeä. Vastaavasti koko elämäntavalla oikeaan "keski-"parhaaseen elämäntapaan sitoutuen, juuri siten kuin sielun ikiaikainen ääni sanoo, voi korjata monta asiaa, jotka muuten olisivat ollett liian "rytyssä" ja mahdottomia korjata.
Sitoudu tuohon oikeaan elämäntapaan 30-40 vuotta nykyhetkestä eteenpäin, myös kuolemanjälkeisen elämösi osalta, koskaan pahoin siitä poikkeamatta! Käsityksesi tulevasta parantaa myös keventäen oloasi. Vaikutuksen pitkäaikaisuus tuo tilaa ja lisävaikutusta toipua. Kehitä ajan myötä näkemystäsi oikeasta elämäntavasta sielukkaammaksi. Rukoile siten kuin sydämessäsi tunnet oikeaksi ja puhdassydämiseksi, eikä muodollisesti niin vain kuin olet koulussa oppinut.
* * *
Vatsalihakset ovat kehon keskus, josta suuret liikkeet lähtevät ja joiden seudulla suuret tunteet suurelta osin kehossa sijaitsevat. Jollet saa henkiparannusohjetta heti toimimaan, kokeile soveltaa sitä vatsan seutuusi, kehon keskukseen. Sieltä on vaikutusaluetta helppo laajentaa koko kehoosi ja sitä ympäröivään emotionaaliseen ja sosiaaliseen tilaan.

Ihmeparannusohjeita tässä blogissa 1., 11., 15., 16., 22., 27., 29., 34., 43., 46., 47., 52., 57., 59. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti