maanantai 28. huhtikuuta 2014

22. Parantumisen alkeita * Ihmeparannusohjeyritelmä IV

Tallainen vaikutelma.

Kun on sairas, niin usein kuvittelee vaivansa mieless''n ja j'' sitten kuulostelemaan sit'> miss's se olikaan, niin tuossa juu. Eli ensin on mielikuva sairaudesta mieless', sitten kuulostelee kroppaansa kuin komentaen, ett' tee se sairaus siihen nyt, sitten hyv'merkki kropalle kun on sairaus ja lopuksi, ett' jatkan tasssanyt tata samaa sitten vaan.
Eli kun olo nayttaa vaihtelevan sekunnista toiseen tai ainakin muuttuvan paljon jo sekunnissa, niin etta mieli komentaa kroppaa mielikuvien avulla, niin ihminen luo itse sairautensa. Tuo menetelma, jolla ne luo, tuo mieleen luomistyon. Se ei kai ole mikaan sattuma vaan on samantapaisesta ilmiosta kyse> suunnitelmallisesti luodaan jokin todellisuuden tilanne.
Eli tarttis kiinnittaa huomiota tuohon ja luoda vain terveytta> ideaalisen terveyden mielikuvan antaa ohjeeksi keholla ja antaa senmukaisuudesta, jos vaikka sekunninkin verran, niin heti hyvamerkki keholle ja jatkaa sita rataa sitten vaan kun nyt juuri on hyva.
Tuo virhe kai syntyy lapsuudessa, kun on jokin vaiva ja aiti ei loyda sita tai lapsi tuntuu kayttaytyvan kuin sita ei olesikaan vaikka se on hoitoa vaativan iso vaiva, niin aiti komentaa, etta kuvittelepas nyt se kehon osa mielessasi ja missa se vaiva siina on, millainen, kuvailepa, hyva. Tarttis kai kehottaa kuvailemaan hyvin, miten tuo kehonosa on terve, voi hyvin, ja kiitos hyva niin.

Voisko tuosta ajatella, etta laakarien parantamisen taito liittyy siihen, kun heilla on koulutuksensa myota vahva mielikuva kehon rakenteesta ja toiminnasta? Jos olis toisenlainen mielikuva, niin ehka paranis toisia teita, niin kuin nyt vaikka uskonnon avulla.

Tassa ois siis esitietoina edellytetty nuo aiemmat Ihmeparannusohjeyritelma II ja III.

Ihmeparannusohjeita tässä blogissa 1., 11., 15., 16., 22., 27., 29., 34., 43., 46., 47., 52., 57., 59.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti