torstai 21. toukokuuta 2015

43. Paraneminen ja tuntemukset * Ihmeparannusohjeyritelmä V

Jos vaivan kanssa on huonolla haitallisella tavalla, se pahenee. Kun taas jos sen kanssa on hyväätekevällä tavalla, se lievenee tai paranee. Niin että tavallaan ei ole niin ja niin paha vaiva vaan niin ja niin viisas tai epäviisas ihminen.
Perusohje on, ett kuuntele tuntemuksiasi. Kipu, hankala olo ja negatiiviset tuntemukset ovat merkkejä huonoista tavoista olla, vaivalle tai yleiselle voinnille haitallisista. Niistä luovu heti. Neutraali olo on parempi. Positiiviset tuntemukset, eläväisyys, elävöittävyys, keveys ja valoisuus sekä positiiviset tunteet ovat merkkejä hyvistä parantaviusta tavoista olla, joten niihin tartu, niitä vaali. Tuntemukset ovat luonnonvalinnan tai jumalan viisauden myötä olemassa isolta osin sen vuoksi, että huomaisimme, mikä on hyvä tapa olla ja elää. Siksi siis tunnemme juuri niistä asioista, siksi tuntemuksemme ovat niin vahvoja, jotta osaisimme ottaa nuo asiat oikein huomioon.

Kaikki eivät osaa olla yhtä viisaasti, esim. kuunnella tuntemuksiaan ja toimia niiden mukaan. Siksi jotkin vaivat tai monetkin voivat toisilla parantua eri tahtiin kuin toisilla tai joku osata parantua ja toinen ei, kuollakin.

Ihmeparannusohjeita tässä blogissa 1., 11., 15., 16., 22., 27., 29., 34., 43., 46., 47., 52., 57., 59. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti