torstai 22. lokakuuta 2015

133. Kakkaan liittyvät ongelmat ja maustamaton jugurtti & persikka

Onko se nyt maksavaiva vai mikä, jos kakkaan ei mene myrkyt yms ainekset kehosta niin kuin kuuluisi? Laitan nyt tähän, kun en tätä vaivaa niin tiedä, mutta auttaisiko vastaavasti maksavaivoissa syödä kukkurallinen ruokalusikallinen bulgarianjugurttia, siis maustamatonta jugurttia, ja sen kanssa persikkaa osa, joko kypsää tuoretta tai säilöttyä - mieluummin muutaman kerran päivän aikana ja kenties tapanakin.
Jugurtti olisi, että elimistö jaksaa kantaa, ja persikkä elävöittävä ja rehevän maanläheinen, jotta menee nyt kakkaan siitä se, mitä sinne kuuluukin.

20.10.2017   Näin syksyllä tulisi ajatelleeksi, että jos elää liian lämpimään säätyneesti, niin osan aikaa on lämpimässä ja lösö, ja niin ei ryhti ja reippaus saa elimistöä huolehtimaan oikeita ainesosia pois elimistöstä kakkaan vaan kakkapöpöjä saattaa jäädä elimistöön yms aineita kakasta. Kanssa silloin on säätyneempi paljon isompaan pöpömäärään ympäristössä, ja niin keh hakee jostakin lisää pöpöjä, esim. kakasta ripulitaipumuksen myötä. Eli auttaisikohan ajatella viileää, kosteaa, kenties hyttysiä viileässä,syksy säiden vaatimaa reippautta ja viileiden säiden tunnelmallisuutta hakea elämäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti