lauantai 28. marraskuuta 2015

179. Ihmeparannusohjeyritelmä XIX * Lila soitin

Minulla on lilanvärinen soitin, jonka sointi on jollain lailla siltä sunnalta kuin uskonnollisuus ja käsitykseni parantamisesta. Voi olla, että se on opettanut minulle jotakin lähestymistapaa, joka vaikuttaa hedelmälliseltä. Kai jos haluaa oppia parantamisesta ja pitää soittelemisesta, niin lila olisi hyvä värivalinta, jos siis on ajatellut olla uskonnollinen myös.
Tuo soittimen sointi tuntuu ohjaavan johonkin oikeaanosuvaan uskonnolliseen vähän samaan tapaan kuin tämän blogin, olikohan kohta 12., merkintä sokeritaudista ja luonnollisista tervehenkisistä virikkeistä. Silloin oma parempi linjaus tuo puhtia ja asioita paremmalle tolalle sekä itselle että ympäristölle, mutta olen kylä ajatellut, että jotkut soittavat lilaa soitinta uskonnollisissa tilaisuuksissa ja se on yksi sen olennainen käyttötapa eli uskonnollisuus on silloin ryhmää ja muitakin varten, kenties maailman hyvää ajatellen, eikä vain omaa rukousta ajatellen.
http://parantamisesta.blogspot.fi/2013/01/sokeritauti-ja-virikkeiden-paljous.html

* * *

29.10.2017   Näitä ohjeita nyt yli 500 laadittuani näyttää näiden perusteella siltä, että uskonnon avulla voi oikein yvin ja rtehokkaasti parantaa. Se vain vaatii jonkinlaista kauniskatseisuutta ja uskonnon lähestymistapaan, sen vinkkeliin ja tyylilajiin mukaan lähtemistä parannettavalta ja uskonnollisen ihmisen tapaisen elämäntavan noudattamista kunnes on ihan parantunut, kenties paikkailumielellä myöhemminkin, jos on elämässä tai elämäntavassa muuten jokin rasite, mikä aiheuttaa sairastumisen.
Uskonto kai parantaa ainakin kahdella eriluonteisella tavalla: luomalla varantoa kuten ruualla kylläiseksi ja hövelimpi asenne ihmissuhteissa, ja toisaalta elävöittävyydellä, mikä lisää parantuvuutta ja sen nopeutta sekä tekee viisaammaksi. Kolmanneksi uskonto voi näyttää, että miten, mitä pitää tehdä, millainen mielikuva apuna olla, miten sovittaa kokonaisuus yhteen, millaisia puolia tekemisentavassa ja lähestymistavassa olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti