maanantai 16. marraskuuta 2015

164. Yritelmä parantavasta kuvasta

Kokeilin vain, pikemminkin onnekkuutta hain
Pikemminkin sellaista miettimistä kuin tätä blogia tehdessä lyhyitä tuokioita, tai niin kuin maailman ongelmia ratkoessa.


* * *
13.10.2016   Tuossa jälki paljon suttuisempi ja taitamattomamman oloinen kuin tavallisesti maalatessa, koska en osannut oikein tavoitella parantavuutta ja keskityttyä vaikutelmien maalaamiseen yhtä aikaa.
Akvarellimaalauspäiväkirjassani kuviani http://akvarelliblogini.blogspot.fi

Josko ne, joilla on parantaminen työnä, maalaisivat parempia parantavia kuvia. Heillä olisi arjessaan jo keskittyminen parantamiseen ja tottumuksissaan näkemys siitä, miten sitä sovelletaan erilaisiin ihmisiin. Avuksi siihen vaikkapa laatimani maalausohje  http://akvarelliblogini.blogspot.fi/2013/05/koiran-valokuvaus-ja-maalausohje.html

17.10.2016 Jos sairaanhoitaja on paljon tekemisissä sairaiden kanssa, niin kai se on huono vaikute kuvaan, mutta mites lomalla tai eläkkeellä? Ensin olisi toki muistumia sairaista, mutta jos ensimmäiset yritelmät maalaisi niin, että auttaisivat juuri sellaisiin vaivoihin, ja ehkä jättäisi näkösälle jonnekin syrjemmälle, ja samalla avaisivat tietä parantamiseen laajemmin, niin saisiko siitä sekä hyvän kuvan, ehkä esillekin jonnekin syrjemmälle, että samalla paremman loman, eläkepäivät enemmän rauhassa omaa elämäänsä varten? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti