tiistai 15. joulukuuta 2015

205. Jumittunut niska ja kohmeloisuuden suojaamat mielentilaa kuvastavat pienet liikkeet * Ihmeparannusohjeyritelmä XXI

Jos niska tms on jumiutunut, on sitä krampannut jotenkin ja usein ajatellut muuta tai ollut ei-niin-energinen, jolloin toisaalta pitäisi päästää krampeista irti ja toisaalta suojata niskaa, mikä kai yleensä käy kom´hmeloisin pehmein lämpöisin oloin & liikkein.
Jos on jotenkin hukannut hyvän tavan liikkua, niin pitäisi mielessään lähes vain kuvitella, mikä olisi mielentilaa ja liikkumisenhalua kuvastava aavistuksenomainen liike ja ryhti, niin saa kaularankaan suoristusta ja luonnollista tunnevireestä nousevaa ryhtiä, mielenkiinnon tuomaa hyvää ryhtiä ja samalla liikkuu ihan hiukan sillä tavoin kuin luonnollista on, niin kuin aina pitäisi liikkua, ihan vain mielitekojensa mukaan kropan hyvästä asennosta huolehtien. Noita pikkuliikkeitä kun tekee ainakin muutaman, niin ehkä siitä saa langanpäästä kiinni, miten liikkua, ja voi sitten liikkua hyvällä tavalla isompiakin liikkeitä. Ja taas jos hukkaa sävelen, niin ihan vain on pehmoisesti niska hyvällä tavalla, kuuntelee tunteitaan ja mielitekojaan ja liikkuu hienoisesti niiden mukaan, sitten enemmänkin, niska huonoilta asennoilta pehmoisen lämpöisen kohmeloisen liikkumistavan suojaamana.

Samaa voisi kokeilla, jos kroppa muuten on jumittunut. Ja ehkä, vaikka olisi pyörätuolissa tai liikuntakyvytön, niin noista aavistuksenomaisista liikkeistä etsiä hyvää liikkumistapaa ja edes jotakin lihaskuntoa ja niin kenties oppia liikkumaan.

21.6.2018   Tähän voisi yhdistää ohjeen
11. Vaikutelmani henkiparantamisesta * Ihmeparannusohjeyritelmä I  16.1.2013 ,
jollei muuten niin ainakin ohjeen
12. Sokeritauti ja positiivinen asenne luonnollisiin virikkeisiin  20.1.2013
avulla.
Mutta liikkuminen saisi siis ylipäätään koko keholtaan olla tuollaista, esim. käpertyä tunteenomaisen mieliteon mukaan hiukan, huiskauttaa hiukan kättä,kääntää vähän päätä, ym

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti